,

Trangia Gasbrænder Storm

599 kr.

Nyd en problemfri madlavning i det fri med den pålidelige Trangia Gasbrænder Storm. Den perfekte følgesvend til dine udendørs eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 3991500201485809 Kategorier: ,

Drøm dig væk til storslåede naturoplevelser, hvor du kan tilberede lækre måltider under åben himmel med Trangia Gasbrænder Storm. Denne gasbrænder er skabt til eventyrlystne sjæle, der elsker at udforske og nyde naturen.

Med Trangia Gasbrænder Storm får du en pålidelig og effektiv løsning til dit Trangia stormkøkken. Den passer perfekt til Trangias 25 og 27 stormkøkkener samt til Trangia Triangle, hvilket gør den alsidig og let at integrere i din udendørs madlavning.

Det svenske håndværk bag Trangia Gasbrænder Storm sikrer dig en høj kvalitet og holdbarhed, som du kan stole på, uanset hvilke udfordringer du står overfor i din naturbegejstring. Med en vægt på kun 170 gram er denne gasbrænder let at transportere, hvilket gør den til det ideelle valg for vandrere, campister og friluftsentusiaster.

Med en imponerende effekt på 2.3 kW kan Trangia Gasbrænder Storm levere den nødvendige varme til at tilberede dine yndlingsmåltider hurtigt og effektivt, så du kan bruge mere tid på at udforske og mindre tid på at bekymre dig om madlavningen.

Den medfølgende filtetui gør det nemt at opbevare din Trangia Gasbrænder Storm sikkert og beskyttet under dine eventyr. Så tag med Trangia på dine næste udendørs eventyr og lad dig inspirere af den enestående madoplevelse, du kan skabe, uanset hvor du befinder dig i verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangia Gasbrænder Storm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.