Multidisc – Trangia 25

79 kr.

Optimer din udendørs madlavning med Multidisc til Trangia 25-serien. Den perfekte løsning til alsidig og nem madlavning på dine eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4182902114476834 Kategori:

Multidisc – Trangia 25 er en uundværlig accessory til ethvert udendørs eventyr eller campingtur. Lavet specielt til Trangia 25 serien, denne multifunktionelle plade er designet med praktiske formål i tankerne.

Med Multidisc – Trangia 25 kan du nemt transformere din Trangia stormkoger til en alsidig køkkenoplevelse. Brug den som et dørslag til at skylle grøntsager eller afløb pasta, eller som et hygiejnisk skærebræt til din madlavning. Den holdbare konstruktion af rustfrit stål garanterer langvarig brug, uanset hvor dine rejser tager dig.

Ikke nok med det, Multidisc – Trangia 25 fungerer også som en pålidelig beskyttelse til dine pander under transport. Du kan trygt pakke dine Trangia pander ind i Multidisc’en og være sikker på, at de forbliver intakte og uden ridser undervejs.

Den lette og kompakte design gør det nemt at medbringe Multidisc – Trangia 25 overalt. Sammen med din Trangia stormkoger er dette det ultimative sæt til udendørs madlavning.

Så tag din udendørs madlavning til det næste niveau med Multidisc – Trangia 25. Uanset om du er på vandretur, camping eller blot nyder naturen, vil denne multifunktionelle plade være din pålidelige følgesvend og gøre madlavningen til en leg. Investér i din udendørs madlavningsoplevelse med Multidisc – Trangia 25 i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Multidisc – Trangia 25”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.