Opbevaringsflaske til brændstof – Trangia Fuel Bottle 1.0L

129 kr.

Optimer din udstyrspakke med Trangia Fuel Bottle 1.0L – den ultimative pålidelige opbevaringsløsning til brændstof under dine udendørs eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4182902108434068 Kategori:

Trangia Fuel Bottle 1.0L er den ultimative løsning til dine udendørs eventyr. Med denne opbevaringsflaske til brændstof er du garanteret pålidelig og sikker transport af brændstof til din spritbrænder eller multifuel brænder.

Med en kapacitet på 1,0 liter er denne flaskes størrelse perfekt til længere ture, hvor du ønsker at have rigeligt brændstof med dig. Den innovative sikkerhedsventil sikrer, at du kan påfylde brændstof sikkert og uden spild.

Trangia Fuel Bottle er designet til at være let og holdbar, så den let kan pakkes ned i din rygsæk uden at fylde for meget. Den robuste konstruktion sikrer, at din brændstof er beskyttet mod eventuelle stød eller stød under transporten.

Uanset om du er på vandre-, camping- eller ekspeditionstur, er Trangia Fuel Bottle den perfekte følgesvend til at holde din spritbrænder i gang og sikre, at du kan nyde varme måltider selv i de mest barske omgivelser.

Så invester i en Trangia Fuel Bottle 1.0L i dag og vær klar til at udforske verden med ro i sindet, velvidende at du har pålidelig og sikker brændstof med dig, uanset hvor dine eventyr fører dig hen. Optimer din udendørs oplevelse med Trangia Fuel Bottle 1.0L.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opbevaringsflaske til brændstof – Trangia Fuel Bottle 1.0L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.